Bonnie

Bonnie Daes

28 augustus 1935 – 24 juni 2020

Schrijf je rouwbetuiging aan de familie

Bij verlies zijn herinneringen, woorden van troost en dankbaarheid als een warm deken. Schrijf ze hier neer vanuit je hart. Wij bezorgen ze met veel liefde aan de familie.

Het kan even duren vooraleer je bericht hier getoond wordt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 reacties

 1. Beste familie van Marie-Louise

  Ik bied u mijn oprechte deelneming aan en wens u veel sterkte en troost in deze droevige dagen.

  Jarenlang heeft Marie-Louise (zoals wij haar noemden) het huis van mijn moeder en van mij onderhouden, eerst in de Pastoor Baeyensstraat, nadien in het Grootveld. Maar in feite was zij jarenlang meer dan de poetsvrouw. Marie-Louise was rad van tong, een ware spraakwaterval. En daarmee doorbrak zij de eenzame uren van mijn moeder, “ons madam” zoals Marie-Louise haar noemde. Ze was altijd goedgezind en dat straalde van haar af.
  Ik denk met weemoed terug aan haar lekkere paling in ‘t groen, of aan de garnaal- of kaaskroketten die ze af en toe voor ons klaarmaakte. Ook na de dood van mijn moeder hadden wij nog sporadisch contact.
  Ik ben Marie-Louise zeer dankbaar, vooral voor wat ze voor mijn moeder betekend heeft.

  Rudolf

  1. Dank je voor je mooie woorden Rudolf. Ik hou ze bij samen met ontelbare andere herinneringen aan men moeder.
   Mvg
   Danny

 2. Dag Bonnie,

  Je was een fantastische, grappige, kleine madam. Wat hebben we wat afgelachen! Jouw positivisme stuurde iedereen goedlachs weer naar huis. Het is een ware eer jou gekend te hebben. Het ga je goed. Liefs, Luc

  Beste familie van Bonnie,

  Mijn oprechte innige deelneming. Ik wens jullie veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd. Put aub kracht uit de levenslust van Bonnie. Herdenk haar en geniet na van alle mooie momenten met haar. Ze was een prachtmadam!

  Luc

 3. Beste Danny en familie

  Wij wisselden elk jaar nog een nieuwjaarskaart uit met je mama. Hoewel we elkaar al vele jaren niet meer zagen, bleef ze toch in ons geheugen als een enorm lieve en opgewekte dame die de indruk gaf echt van het leven te genieten, en die duidelijk erg veel hield van haar zoon en kleinkinderen. We herinneren ons ook lekkere etentjes in haar appartement. Gek genoeg is ook haar papegaai is in onze herinnering blijven hangen 🙂

  We wensen jou en de rest van de familie veel sterkte toe in deze moeilijke dagen. Hopelijk is het een troost dat je weet dat je mama ten volle geleefd heeft.

  xx
  Liliane en Jacques Schram-Van Cauwenbergh

 4. Wij wensen jullie heel veel sterkte bij het verlies van zo’n prachtig persoon als jullie mama en Bonnie.
  Wij zullen haar nooit vergeten als de beste vriendin van ons moeder Maria die ook pas is overleden. Nu zijn ze samen twee grote sterren aan de hemel die nooit of te nimmer zullen doven. Wat zullen ze daar amok maken op hun eigen manier. Vele medelevende groeten en knuffels van Jacques en Diane
  Spijtig genoeg zitten wij aan zee op 4 jullie met ons kleinkindjes.

 5. Beste familie,

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Wees getroost door de vele mooie herinneringen die je zult bewaren en koesteren.

  Eugène

 6. Sweet Danny and family,

  There’s a lady who’s sure
  All that glitters is gold
  And she’s buying a stairway to Heaven

  Bonnie & Clyde