in goede en kwade dagen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vroeger droeg ik oorbellen en om wie-weet-welke-reden liet ik mijn gaatjes dichtgroeien. Nu had ik een tijdje terug de trouwringen van mijn ouders en grootouders in mijn handen. Ik voelde meer dan 100 jaar liefde in mijn handen, liefde die zij hadden gedragen tot aan hun dood…

En plots had ik een ingeving, wat als ik van die 2 setjes trouwringen nu eens oorbellen zou laten maken?Hun liefde in mijn oren, awel ja. En al vlug kwam ik aan 102 jaar. Ik wilde iets tijdloos, en als bij wonder vond ik in onze dochter haar collectie eenzame oorbellen, de perfecte replica.

Kristien en Christoph van Tif Jewel Design waren minstens even enthousiast om ermee aan de slag te gaan en ze zijn prachtig geworden! Ik draag ze sinds begin maart en zal ze dragen, tot de dood ons scheidt…

Goud smeden is een ambacht http://www.tif.be